• q3
  • banner14
  • banner16

Produk Candak

Kami nawiskeun sababaraha rupa lineup produk
anu pas pisan pikeun sagala rupa aplikasi sareng lingkungan operasi.

Ngeunaan Kumpeni

  • about2
  • TRUE Power Technology Co, Ltd, ngalangkungan 8000 méter pasagi, anu mangrupikeun perusahaan hi-tech ngahususkeun dina panilitian, pembuatan sareng penjualan sadaya jinis aki sareng charger anu tiasa diisi ulang, Li-polimér, Li-ion, Ni-mh , Batré Ni-cd, khususna kanggo bungkus batré anu dirancang khusus sareng ngararancang desain carjer. Kalayan taun pangalaman dina ékspor produk sareng ODM / OEM, produk kami dijual ka Éropa, Amérika, Jepang sareng nagara-nagara sanés. Kami parantos janten pamasok batré ngagentos langkung ti 20 mérek terkenal di dunya. Perusahaan urang dioperasikeun ketat ku sasuai sareng ISO 9001. Ayeuna, kaluaran batré urang unggal dintenna 100.000.
    Pikeun mastikeun yén tingkat kualitas anu saé dijaga, kami parantos nerapkeun sistem QC anu saluyu sareng standar internasional. Sumawona kami gaduh lini produksi komprehensif, fasilitas canggih pikeun uji coba aki sareng mesin anu otomatis pisan pikeun mastikeun kinerja batré.

    Kontak Aichi

    1000.7501
    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.